Анализа на проток на мувла

Taiwan производителот, снабдувачот, JAWBONE INDUSTRIAL CO., LTD. беше добро познат компанијата да обезбеди Анализа на проток на мувла производи. Ние него го правиме и го прават строга контрола на квалитетот во нашата фабрика. Сите наши производи се во согласност и тестирани 100% пред породувањето. Нашите производи не се само прави маркетинг во светот, но, исто така, поставување на квалитет и trustable бренд. Ние секогаш имајте на иновации, одличен квалитет, со разумна цена и навремена испорака на ум за да се исполнат потребите на клиентите. Ние исто така нудиме многу видови на производи, добредојде на нашата веб-страница за да добиете повеќе информации! Ние сакаме да имаме долгорочни деловни односи со вас во блиска иднина.
Ние сме искусни компанија специјализирана за извоз

Анализа на проток на мувла

. Секогаш ги одржуваме строга контрола на квалитетот кој заработил ни висок углед меѓу странските пазари. Нашата цена е поконкурентни како ние го имаме нашиот сопствен база.
 • Анализа на проток на мувла - PMD-004
Анализа на проток на мувла
модел - PMD-004
Анализа на проток на мувла за уред за мерење честички
PMD-004
Три-чинија калап со мулти-порти и одлични конформални канали за ладење.
 • Развој:Дизајнот на мувла и вбризгувањето на мувла се според клиентите’CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла.
 • Материјал:Макролон 6557.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања.
 • Површинска завршница:Текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање.
 • Боја:Црното.Боите може да се прилагодат на барање.
 • Основен челик на мувла:Изберете го најсоодветниот челик според барањата.
 • Основен материјал:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели.
 • Механизам за уривање:Обезбедете решенија за проширување на животниот век на активирањето на механизмот.
 • Тип на портата:Дизајнирајте го најдобриот систем за тркачи според барањата.
 • Систем за ладење:Дизајнирајте ги најдобрите конформални канали за ладење според структурата на производот.
 • Систем за исфрлање:Дизајнирајте го најдобриот метод на исфрлање според структурата на производот.

Коската на вилицата обезбедува рана фаза мала-волуменско производство/услуги за пробно производство:
Пред формално масовно производство,можеме да направиме мала серија на пробно производство/пилот рок за клиентите да ги потврди релевантните барања за квалитет и стабилноста на процесот.

Пластичните производи за инјектирање се прават во мали количини,а минималната нарачка за производство е како што следува:
Како одговор на моменталната побарувачка на пазарот која секогаш бара разновидни производи во мала количина,Jawbone им обезбедува на клиентите минимална нарачка од 200 парчиња по артикал.Сепак,малиот-нарачката за количина ќе резултира со релативно повисоки трошоци за производство.Jawbone ќе им обезбеди на клиентите единечна цена на делови со различни MOQ за да можат да направат најмногу трошоци-ефективен избор за нивниот налог за купување.
Enquiry Now
производи Листа
Бебе шекерче за надзор камераPMD-001Три-чинија калап со мулти-порти и одлични конформални канали за ладење. Развој:Дизајнот на мувла и вбризгувањето на мувла се според клиентите’CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Површинска завршница:Текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање. Боја:Сино,розова и бела.Боите може да се прилагодат на барање. Основен челик на мувла:Изберете го најпогодниот челик S55C според барањата. Основен материјал:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Механизам за уривање:Обезбедете решенија.Со прецизно активирање на механизмот на хидрауличниот цилиндар. Тип на портата:Дизајнирајте го најдобриот систем за тркала според барањата на производот. Систем за ладење:Дизајнирајте ги најдобрите конформални канали за ладење според структурата на производот. Систем за исфрлање:Дизајнирајте го најдобриот метод на исфрлање според структурата на производот. Висока прецизна обработка и производствоДиверзифицирани услуги за обработка на металиКако одговор на развојот на индустријата и клиентот’побарувачката,Jawbone продолжува да ги проширува нашите производствени услуги.Ние го користиме искуството во производството комбинирано со експертизата за обработка за да обезбедиме високо ниво-прецизни делови,како што се обработените делови,печат делови,умре-лиени делови,и компоненти за истиснување на алуминиум. Услуги за метални делови Консалтинг за процесот на производство Изработка на мувла Преработка на метални делови Површинска завршна обработка Помош при избор на метални материјали Метален материјал што го користиме:Нерѓосувачки челик,легура на алуминиум,легура на бакар,Цинк легура,итн.Можевме да произведуваме и вршиме обработка за различни видови метални делови.
Медицински мониторPMD-002Три-чинија калап со мулти-порти и одлични конформални канали за ладење. Развој:Дизајнот на мувла и вбризгувањето на мувла се според клиентите’CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Површинска завршница:Текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање. Боја:Сино-бело.Боите може да се прилагодат на барање. Основен челик на мувла:Изберете го најпогодниот челик S55C според барањата. Основен материјал:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Механизам за уривање:Обезбедете решенија за проширување на животниот век на активирањето на механизмот. Тип на портата:Дизајнирајте го најдобриот систем за тркала според барањата на производот. Систем за ладење:Дизајнирајте ги најдобрите конформални канали за ладење според структурата на производот. Систем за исфрлање:Дизајнирајте го најдобриот метод на исфрлање според структурата на производот. Обезбедете сеопфатна секундарна обработка за вашиот изборПромовирајте ја вредноста на производотЗадоволете ги сите Ваши потреби во Наше-стоп Продавница!Производството на механички делови е неразделно од постот-процесна обработка.Комплетниот производ обично доаѓа со механички дел и секундарна обработка,како нас сликање,печатење,облога,галванизација,итн.Покрај производството на метални и пластични делови,Jawbone обезбедува услуги на пошта-обработка.Нашата цел е да ги исполниме различните очекувања на клиентите во производството на едно место-запре.Клиентите едноставно се соочуваат со единствениот прозорец,Коска на вилицата,кој ќе биде задолжен за комуникација и надзор на целиот развој и процес за клиентите.Jawbone секогаш му помага на клиентот да заштеди време и пари.
Анализа на проток на калапи со касаPMD-003Три-чинија калап со мулти-порти и одлични конформални канали за ладење. Развој:Дизајнот на мувла и вбризгувањето на мувла се според клиентите’CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Површинска завршница:Текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање. Боја:Црно и бело.Боите може да се прилагодат на барање. Основен челик на мувла:Изберете го најсоодветниот челик според барањата. Основен материјал:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Механизам за уривање:Обезбедете решенија за проширување на животниот век на активирањето на механизмот. Тип на портата:Дизајнирајте го најдобриот систем за тркачи според барањата. Систем за ладење:Дизајнирајте ги најдобрите конформални канали за ладење според структурата на производот. Систем за исфрлање:Дизајнирајте го најдобриот метод на исфрлање според структурата на производот. Услови за цитатКлиентот има само примероци:Ве молиме известете ни за примената на производот,посебни барања за квалитет и други релевантни информации за производот,ние ќе ја обезбедиме соодветната понуда според информациите што ги давате.Jawbone има 3D скенер кој може да направи обратно инженерство врз основа на законска сопственост на примерокот. Клиентот има само груба проценета димензија на производот:Структурата на производот,прецизност,изглед,процес,итн.ќе влијае на трошоците за производство,па во отсуство на доволно информации,можеме да дадеме само груби проценки врз основа на информациите што ги давате.Откако ќе се потврдат деталите за дизајнот или датотеката/е обезбеден цртеж,ќе ви дадеме попрецизен цитат.