Надзорна камера

JAWBONE INDUSTRIAL CO., LTD. е водечки производител, на снабдувачот и извозник на Надзорна камера in Taiwan. Ние ги користиме однапред технологија да ги обработи и да се уверам нашите клиенти за оптимални перформанси. Нашиот тим за истражување изгледа за иновативни идеи, прифаќа предизвици и работи на развојот на производ-потреба-базирани решенија. Ние нудиме овие производи во водечка индустрија на цени што ги прави исклучително популарен меѓу нашите клиенти. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, ве молиме да се чувствуваат слободни да контактирајте не.
Ние сме многу сигурни дека имаме можност да ги произведуваме и снабдуваме најдобрите производи Надзорна камера и цените се многу конкурентни. Ако вашата долгорочна набавка ќе ви помогне да го освоите пазарот, дефинитивно ќе бидете задоволни со нашите производи и услуги.
  • Надзорна камера - SP-003
Надзорна камера
модел - SP-003
Надзорна камера
СП-003
Обезбедете завршна обработка на површината, како што е позлата,сликање,печатење за пренос на вода,завиткување на ткаенина,печатење,ласерско гравирање,итн.
  • Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла.
  • Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања.
  • Боја:Црно-бели бои.Боите може да се прилагодат на барање.
  • Површинска завршница:Текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање.
  • Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели.
  • Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH.
  • Земја на потекло:Тајван

Вовед во површинска завршница
Печатење:Методите на печатење на општите пластични производи вклучуваат печатење со пренос на вода,Печатење со пренос на топлински заптивки,печатење на екран,и печатење на подлоги.
-Печатење за пренос на вода:Метод за примена на печатени дизајни на три-димензионални површини низ вода’s функција.Главно врши целосно преносно печатење на целата површина на објектот.
-Печатење со пренос на топлинска заптивка:Моделот се печати на специјална хартија за пренос со специјално мастило,а потоа ќе се пренесе на површината на производот со висока топлина и притисок за да се заврши процесот.
-Печатење на екран:Печатењето на сито е еден вид печатење со ризограф.Сликата на мрежестиот шаблон се печати на принципот дел од пигментот на сликата и текстот поминува низ мрежата,а остатокот од мастилото е непропустлив.Мастилото/пигментот ќе се исцеди преку гума за да се пренесе графиката на површината на производот за да се заврши процесот.
-Печатење на подлоги:Печатењето со подлога е тип на печатење со вдлабнатини,а најчесто се нанесува на неправилни површини на производот.Пред да го потопите мастилото со гумената глава,мастилото покриено на челичната плоча мора да се изгребе со сечило,а потоа мастилото на гумената глава ќе се пренесе на површината на производот.

Сликарство:Процес на користење пиштол за прскање за претворање на потребната боја во состојба на магла и нејзино прицврстување на површината на производот.
Enquiry Now
производи Листа
Меридијански метарСП-001Обезбедете завршна обработка на површината, како што е позлата,сликање,печатење за пренос на вода,завиткување на ткаенина,печатење,ласерско гравирање,итн. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Златен,шарени и бели бои.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Опрема&КапацитетиМашина за бронзирањеАвтоматска машина за издавањеУлтразвучна машина за заварувањеУВ ласерска машина за гравирањеСлободна/двојно/три-машина за печатење подлога во бојаПолу-автоматска машина за печатење на свилен екранАвтоматска линија за сликањеЛинија за склопување Секундарна обработкаДупчење,прислушување,влогови на топлина,ултразвучно заварување,издавање,ласерско сечење,ЦПУ гравирање,итн. Површинска завршна обработкаСликарство,печатење,во-декорација на мувла,жешко бронзирање,галванизација,ласерско гравирање,анодна,премачкување во прав,итн. Склопување и тестирањеПолу-завршено и завршено склопување,и тестирање. Пакување и испорака
Мерач на гликоза во крвтаСП-002Обезбедете завршна обработка на површината, како што е позлата,сликање,печатење за пренос на вода,завиткување на ткаенина,печатење,ласерско гравирање,итн. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Златен,кришка и бела.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Секундарни процеси за површинска завршница на пластични производиВообичаените секундарни процеси за завршна обработка на површината вклучуваат печатење,сликање,премачкување во прав,галванизација,бронзирање,ласерско офорт,итн.Завршувањето на површината не е само за разубавување на изгледот на производите,подобрување на текстурата,но и подобрување на функцијата и перформансите на пластичните производи,како што е спроводлива заштитна боја,и PU боја. Вообичаени дефекти на производите за обликување со пластика со инјектирањеВообичаените дефекти на деловите за вбризгување на калапи вклучуваат краток удар,плетени линии,површински мијалници(собирање),ознаки за проток на површината,промена на бојата(остатоци),блиц,меурчиња,лепете на јадрото/празнина,и искривување/деформација,итн.Нашите квалификувани инженери и оператори секогаш им помагаат на клиентите да ги намалат дефектите со CAE анализа во фазата на развој или со прилагодување на параметарот во фазата на производство.
АлкохолотСП-004Обезбедете завршна обработка на површината, како што е позлата,сликање,печатење за пренос на вода,завиткување на ткаенина,печатење,ласерско гравирање,итн. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Сиво.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Воведување на површинска завршница Елоксирање:Секундарен процесен метод на електролитичка пасивација,кој може да се користи за зголемување на дебелината на оксидниот слој на површината на металните делови и подобрување на изгледот со неговата хемиска реакција. Облога во прав:Површинска завршница што прави боја во прав да се закачи на површината на производот со пиштол за прскање.Се завршува со печење на висока температура од 200 степени. галванизација:Површинска завршница која користи електролиза за прицврстување на слој од метална фолија на површината на метал или други материјални делови. Ласерско гравирање:Примена на ласер за гравирање на површината на производот.Густината на ласерскиот зрак може да се прилагоди за да се направат различни ефекти.Тоа’обично се користи за гравирање текст или обрасци.