Калап за инјектирање

Ние производство, снабдување и извоз убава и елегантна Калап за инјектирање. А ние нудиме најдобри работни односи со нашите клиенти, со многу пријателски и познавања трговски претставници. Ние, исто така имаат строги 3-чекор контрола на квалитетот на системот за да се обезбеди сте добивање на највисок квалитет на производи направени.
Нашите

Калап за инјектирање

имаат висок квалитет и конкурентна цена, нашата компанија има брза испорака и ефикасна услуга. Откако ќе започнете бизнис со нас, вие никогаш не ќе бидат разочарани со нашата голема услуга и поддршка.
 • Калап за инјектирање - PM-004
Калап за инјектирање
модел - PM-004
Калап за уред за мерење на честички со висока прецизност
PM-004
Три-плоча и калап за двојно вбризгување со мулти-порти и одличен дизајн на конформално ладење.
 • Развој:Дизајнот на мувла и вбризгувањето на мувла се според клиентите’CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла.
 • Материјал:Макролон 6557.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања.
 • Површинска завршница:Текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање.
 • Боја:Црното.Боите може да се прилагодат на барање.
 • Основен челик на мувла:Изберете го најпогодниот челик P5 според барањата.
 • Основен материјал:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели.
 • Механизам за уривање:Обезбедете решенија за проширување на животниот век на активирањето на механизмот.
 • Тип на портата:Дизајнирајте го најдобриот систем за тркала според барањата на производот.
 • Систем за ладење:Дизајнирајте ги најдобрите конформални канали за ладење според структурата на производот.
 • Систем за исфрлање:Дизајнирајте го најдобриот метод на исфрлање според структурата на производот.

Водечко време од изградба на мувла до масовно производство
Општо земено,потребни се околу 20-40 работни дена.Доколку клиентите имаат посебни потреби,ние исто така можеме целосно да соработуваме за да го намалиме времето за носење.
Времето на испорака за различни фази на развој на производот е како што следува:

Градење мувла:
Обично се потребни 20 до 30 работни дена.Вистинското време на изработка на мувла може да варира во зависност од големината на производот и структурата на калапот.

Пробни примероци(Т1 делови)подготвени за одобрување од клиентот:
Откако ќе заврши градбата на мувла,можеби ќе треба тестирање и прилагодување.Потоа,пробните примероци ќе му бидат доставени на клиентот за одобрување,и обично трае 5 работни дена.

Производство на производи:
Откако клиентот ќе го одобри делот и ќе направи нарачки,производот може да се испорача во рок од 15-20 работни дена.
Ако се појават какви било проблеми за време на пробното или производството и бара модификација на мувла,крајното време на производство ќе се промени според фактичката состојба.
Enquiry Now
производи Листа
Каса Топ мувлаPM-001Три-чинија калап со мулти-порти и одличен дизајн на конформално ладење. Развој:Дизајнот на мувла и вбризгувањето на мувла се според клиентите’CAD,нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Површинска завршница:Специјална текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање. Боја:Црно и бело.Боите може да се прилагодат на барање. Основен челик на мувла:Изберете го најпогодниот челик P5 според побарувачката на производот. Основен материјал:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Механизам за уривање:Обезбедете решенија за проширување на животниот век на активирањето на механизмот. Тип на портата:Дизајнирајте го најдобриот систем за тркачи според барањата. Систем за ладење:Дизајнирајте ги најдобрите конформални канали за ладење според структурата на производот. Систем за исфрлање:Дизајнирајте го најдобриот метод на исфрлање според структурата на производот. Капацитети на мувлаJawbone им нуди на клиентите различни услуги за изградба на калапи и секогаш разговарајте за поврзаните содржини со клиентите за да ги натера клиентите да ги разберат сите проблеми и ризикот со кој може да се соочиме пред да го започнеме истото.Општо земено,процесот на обликување вклучува пластична мувла за инјектирање,дување мувла,калап за термоформирање и калап за метална обработка.Содржината на видовите мувла: Стандарден два-чинија мувла,три-чинија мувла,и мувла со навој Калап за двојно вбризгување Вметнете мувла Топла тркач мувла Мувла Variotherm Калапи со вбризгување со помош на гас,и дување калапи Калапи со силиконска гума Умри удар
Топ мувла за камера за надзорPM-002Калап RIM со дизајн на топол тркач. Развој:Дизајнот на мувла и вбризгувањето на мувла се според клиентите’CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Површинска завршница:Полирање.И текстурата и полирањето се достапни на барање. Боја:Сива и портокалова.Боите може да се прилагодат на барање. Основен челик на мувла:Изберете го најпогодниот челик P5 според барањата. Основен материјал:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Механизам за уривање:Обезбедете решенија.Со прецизно активирање на механизмот на хидрауличниот цилиндар. Тип на портата:Дизајнирајте го најдобриот систем за тркала според барањата на производот. Систем за ладење:Дизајнирајте ги најдобрите конформални канали за ладење според структурата на производот. Систем за исфрлање:Дизајнирајте го најдобриот метод на исфрлање според структурата на производот. Jawbone му обезбедува на клиентите најдобар избор за прецизни филмски материјали. Jawbone им нуди на клиентите најдобри производи и услуги со нашите основни технологии,опрема и капацитети. Основни технологии Прилагодено дизајнирање и изработка на мувла Континуирано обложување со тенок филм Континуирано печатење со тенок филм Печатење/умре-сечење Ламиниране со тенок филм,итн. Опрема&Капацитети Машини за обложување со тенок филм за ролна Автоматски машини за печатење од тркалање во ролна В-тип високо-прецизен удар со печат Машина за ламинирање со тенок филм со функција за порамнување Автоматска оптичка инспекција(АОИ)
Морски ГПС мувлаPM-003Три-плоча и калап за двојно вбризгување со мулти-порти и одличен дизајн на конформално ладење. Развој:Дизајнот на мувла и вбризгувањето на мувла се според клиентите’CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS/TPU.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Површинска завршница:Текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање. Боја:Црвено-бело.Боите може да се прилагодат на барање. Основен челик на мувла:Изберете го најпогодниот челик S55C според барањата. Основен материјал:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Механизам за уривање:Обезбедете решенија за проширување на животниот век на активирањето на механизмот. Тип на портата:Дизајнирајте го најдобриот систем за тркала според барањата на производот. Систем за ладење:Дизајнирајте ги најдобрите конформални канали за ладење според структурата на производот. Систем за исфрлање:Дизајнирајте го најдобриот метод на исфрлање според структурата на производот. Концептот на услуги на клиентитеJawbone добро знае колку е конкурентна оваа индустрија.Со цел да се задржи секој клиент,секогаш сме ги ставале клиентите во врвен приоритет.На клиентите им нудиме добра услуга за да ги одржуваме клиентите во среќно расположение,така,во исто време,сите тимски работници ќе имаат позитивно влијание и на ставот и на расположението за време на тимската работа.Како што беше споменато погоре,Jawbone е компанија со заеднички напори,беспрекорна соработка,и внатрешна хармонија.Сите вработени учествуваат во клиентите’проект со каква било бариера-бесплатна комуникација.Имаме совршена соработка помеѓу секој оддел. Истражување&ЦитатПо приемот на пополнување на информации за RFQ,ние веднаш ќе го потврдиме приемот на RFQ и ќе одговориме на клиентите во рок од 3-5 работни дена.Сепак,ако производните процеси се комплицирани или условите за котација се сменат,времето на понуда ќе се разликува во зависност од ситуацијата.