Видео модул

JAWBONE INDUSTRIAL CO., LTD. е се стремиме кон производителот, снабдувачот и извозник на најдобар највисок квалитет во Видео модул и гаранција ние ќе направиме се што е можно да се задоволат потребите на нашите клиенти во Taiwan. Кога се споредуваат нашите производи на било кој конкурент, ќе видите значајна разлика во квалитетот. Нашата огромен избор на состојки и производи ви дава шанса да ги собереш цена точка за секој буџет. Ние искрено добредојде истрага од целиот свет и да се создаде неограничени можности за бизнис за секоја друга.
Добар квалитет, конкурентна цена

Видео модул

. Како што е совршен извозници и производители, ние секогаш се задржи нашата квалитет според светските потребниот стандард. брза испорака во рамките на утврдени време на испорака.
  • Видео модул - PISM-001
Видео модул
модел - PISM-001
Видео модул
ПИЗМ-001
Овој производ се обликува со процес на калапи со вметнување.
  • Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла.
  • Материјал:Пластичен компјутер.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања.
  • Боја:Бело.Боите може да се прилагодат на барање.
  • Површинска завршница:Текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање.
  • Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели.
  • Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH.
  • Земја на потекло:Тајван

Причините за деформација или искривување на производи од обликувани производи од пластика со инјектирање
Деформацијата/искривувањето на производите кои се обликувани со инјектирање е многу тешко прашање.Треба да се избегнува главно од почетниот дизајн на калапот и фазата на избор на пластичен материјал бидејќи ефектот на прилагодување на параметрите на калапот за време на производството е многу ограничен.Коска на вилицата Р&Тимот Д секогаш дава сугестии и решенија пред да започне со алатирањето.Клиентите можат да го проценат и изберат најсоодветниот материјал преку листот со податоци на препорачаниот материјал.
Вообичаени причини за деформација се резидуалниот стрес,ладење нерамномерно,неправилно рушење,деформација на мијалникот,и деформација на структурата на производот,итн.
Enquiry Now
производи Листа
Морска опремаПИЗМ-002Овој производ се користи исклучиво на чамци. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:Пластичен компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Црното.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Решенија за поправка на деформација или искривување на производи од обликувани производи со пластика со инјектирање Резидуален стрес:Деформацијата предизвикана од притисокот на обликување може да се елиминира со намалување на притисокот,зголемување на температурата на калапот и материјалот,или со жарење. Ладење нерамномерно:Ако ладењето е нерамномерно,може да дојде до деформација.Може да се реши со прилагодување на температурата на мувлата на просечната температура,поставување различна температура на мувлата и продолжување на времето на ладење според степенот на искривување. Неправилно откинување од калапот:Нерамномерната сила на исфрлање предизвикува деформација.Може да се реши со зголемување на аголот на нацртот,додавање ејектори,или проширување на областа за исфрлање за да се оптимизира системот за исфрлање. Деформација на мијалникот:Деформацијата на мијалникот по обликувањето е генерално структурна деформација.Во таков случај,може да биде неопходно да се измени дизајнот.Најважно е да се направи вкупната дебелина на материјалот рамномерна. Деформација на структурата на производот:Ова е најтешкиот проблем.Според фазата на развој на производот и неговите барања,ќе има различни решенија. Пред развојот на мувлата:Користете го софтверот CAE за анализа на деформации однапред.Овозможува промени во дизајнот да ја намалат деформацијата пред да започне развојот на производот. По развојот на мувла:Анализирајте го целокупниот тренд на деформација според податоците од мерењето,а потоа продолжете со модификација на мувлата врз основа на податоците од различни области на мувла. Без промена на структурата на мувлата и да влијае на функцијата на производот,исто така е можно да се користи помошна алатка за менување на производот.
IR прекинувачПИЗМ-003Овој производ е IR прекинувач кој се користи во надзорната камера.Се обликува со процес на вметнување и има прецизни димензии. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+30%ГФ.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Црното.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Основни технологииКалапи со еден истрелДвоен шут калапи(два-шут калапи)Вметнете калапиПреливањеКалапи со вбризгување со помош на гасВо-систем за дегирање на мувлаВариотерм калапи Калапи способностиJawbone е опремен со различни машини за обликување со вбризгување,вклучувајќи јапонски TOYO целосно електрични машини за калапи со вбризгување и Victor Taichung машини за шприц.Со доволен капацитет,Jawbone има голема способност да произведува делови во различни големини и со висока сложеност според клиентите’потреби. Машина за обликување со единечно вбризгување:Од 50 до 850 тони. Машина за обликување со двојно вбризгување:Од 140 до 600 тони. Единечна вертикална машина за обликување со вбризгување:Од 15 тони до 200 тони. Друга опрема:Систем за топол тркач,variotherm систем за контрола на температурата на мувлата,ЦПУ автоматизиран систем за дегирање,замрзната машина за трепкање,итн.
Филтер за производител на чајПИЗМ-004Ова е прилагоден производ кој е обликуван со два-процес на калапи за шут инсерти. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:3300 ПРЕМ/Силикон.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Црното.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Примена на различни пластични смоли Различни намени на употреба во различни услови:Антимикробна пластика,пластика отпорна на пламен,влијание-отпорна пластика,спроводлива пластика,времето-отпорна пластика,пена пластика,лесна водилка пластика,итн. Разни инженерски пластики за различни производи:ABS,ПП,ЈП,PA,ПОМ,компјутер,PMMA,ПЕИ,TPU/ТПЕ,ПВЦ,PBT,ЗКП,итн. Во текот на-обликување на мувла/двојно вбризгување со хетерогени/двобојни материјали:Транспарентен компјутер плус црн компјутер,ABS плус TPR,ABS/Компјутер плус TPU,итн. Покрај погоре,можеме да имаме инсерти од различен материјал инсерт-обликувани во пластични делови,влошките вклучуваат влошки со навој,железна мрежа,сребрени иглички,магнети,итн