Електронски делови

JAWBONE INDUSTRIAL CO., LTD. се добро воспоставени како еден од истакнати m производителот, снабдувачот и извозник на енормно фабрикувани колекција на Електронски делови. Со изобилство на искуство, поддржани од тим од високо квалификувани инженери, стручен кадар и техничари, компанијата со себе носи гаранција за квалитетот, сигурноста и трајна заложба, преку континуирана по продажбата на услугата.
Со барање сликата купувачи или уметнички дела од

Електронски делови

. Ние се приклучи на најдобрите суровини за супериорни производи. Ние ќе ги направиме производи според оригинални детали на клиентите, како на пример логото, преглед и големина.
  • Електронски делови - PMP-003
Електронски делови
модел - PMP-003
Анти-Уред за кражба за домашна безбедност
PMP-003
  • Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла.
  • Материјал:ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања.
  • Боја:Бело.Боите може да се прилагодат на барање.
  • Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање.
  • Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели.
  • Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH.
  • Земја на потекло:Тајван

Други производи
Покрај индустриските,медицински,паметен дом и потрошувачка електроника,ние произведуваме и обработуваме широк спектар на делови/компоненти,вклучувајќи пренослив тестер за алкохол за здив,IP аудио систем за стриминг,дигитални аудио процесори,поморска безбедност ГПС личен локатор светилник,чајџии,купола безбедносна камера,Авто делови,и делови за скутери,итн.
Jawbone има повеќе од триесет години’искуство во делот дека произведуваат многу видови делови и компоненти за различни производи.Премногу е за да се набројува.
На пример,Имаме клиент кој претходно бил земјоделец и сега е успешен бизнисмен затоа што дизајнираме и произведуваме Foxlights за него откако тој ни ја кажа својата идеја.
Enquiry Now
производи Листа
Компоненти за печатач за баркодPMP-001 Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Црно и сино.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Специјална текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Индустриски производиПроизводство и преработка на делови/компонентите на индустриските производи вклучуваат индустриски компјутери,индустриски таблети,каса со екран на допир,ПОС машини,скенери за бар кодови,печатач за етикети со баркод,итн. Производи за медицинска негаПроизводство и преработка на делови/компонентите на производите за медицинска нега вклучуваат болница/кревети за домашна нега,мерач на гликоза во крвта,преносни ултразвучни скенери,медицински таблет компјутер,шприцови,инструмент за мерење на пулсен сигнал,итн. Jawbone има нормален објект за вбризгување на калапи и објект за вбризгување на калапи на медицинско ниво.Jawbone има монтажни линии и опрема за вбризгување на калапи кои се на ниво на чиста просторија.Ако делот бара, целиот процес треба да се произведе во чиста просторија,jawbone има способност да се сретне со клиентите’s барање.
Компоненти за медицински мониторPMP-002 Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Сино-бело.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Специјална текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Производи за паметни домовиПроизводство и преработка на делови/компоненти на производи за паметни домови,вклучително и аларми за пожар,аларми за провалници,домашни монитори,системи за контрола на пристап до врата,монитор за квалитетот на воздухот,итн. Производи од електроникаПроизводство и преработка на делови/компоненти на потрошувачка електроника,вклучувајќи паметни пенкала,уреди за носење,камери,тастатури,флеш драјвови,преносни енергетски банки,Bluetooth слушалки,аудио комплети,итн. Други компоненти/Резервни ДеловиВо прилог на широк спектар на метал,производи од пластика и милар,ние, исто така, им помагаме на клиентите во развојот и аутсорсингот на други компоненти,како што се електронските компоненти,производи од силиконска гума и друг хардвер,материјал за пакување,и така натаму.Коската на вилицата има многу долги-термински партнери кои координираат и прават добар тим со Jawbone.
Анти-Уред за кражба за домашна безбедностPMP-003 Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD;нудат бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Бело.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Други производиПокрај индустриските,медицински,паметен дом и потрошувачка електроника,ние произведуваме и обработуваме широк спектар на делови/компоненти,вклучувајќи пренослив тестер за алкохол за здив,IP аудио систем за стриминг,дигитални аудио процесори,поморска безбедност ГПС личен локатор светилник,чајџии,купола безбедносна камера,Авто делови,и делови за скутери,итн.Jawbone има повеќе од триесет години’искуство во делот дека произведуваат многу видови делови и компоненти за различни производи.Премногу е за да се набројува.На пример,Имаме клиент кој претходно бил земјоделец и сега е успешен бизнисмен затоа што дизајнираме и произведуваме Foxlights за него откако тој ни ја кажа својата идеја.