Пренослив GPS уред

JAWBONE INDUSTRIAL CO., LTD. производител специјализиран во истражувањето, maining се вклучат во производство Пренослив GPS уред in Taiwan, Развој и производство на Moulds. Сите наши производи се во согласност со меѓународните стандарди за квалитет и се многу ценети во различни пазари низ целиот свет.
Ние производство и извоз на

Пренослив GPS уред

. Ние имаме тим од врвни технолошки организации и висока ефикасност за да се обезбеди навремена испорака на квалитетни производи. За сите заинтересирани страни, pls љубезно контактирајте не за понатамошни детали.
  • Пренослив GPS уред - MD-003
Пренослив GPS уред
модел - MD-003
Пренослив GPS уред
MD-003
Примени SolidWorks за дизајн.Обезбедете 2D&3D CAD и производство на примероци.
  • Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла.
  • Материјал:ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања.
  • Боја:Црвено-бело.Боите може да се прилагодат на барање.
  • Површинска завршница:Специјална текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање.
  • Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели.
  • Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH.
  • Земја на потекло:Тајван

Опрема за градење на мувла
Коска на вилицата’Опремата за градење на мувла вклучува:
ЦПУ машина за глодање,Високо-Брзина фреза,Фреза,Мелница,ZNC EDM машина,ЕДМ машина,NC EDM машина,Машина за струг,Машина за стрижење,Мерачи за висина,Линеарни висински мерачи,Формирајте мелница,Машина за отсекување со игла за исфрлање,и машина за сечење.

Инструмент за склопување
Коска на вилицата’склопување Инструментот вклучува:
Дозер за лепак(Прирачник&засилувач;Автоматски),Ултразвучна машина за заварување,Машина за рачна преса,Машина за лемење,Пеглање за лемење,Електричен шрафцигер,Напојување,Машина за дупчење,Полуавтоматска машина за полнење,Воздушна преса машина(Рачен),Машина за поставување на топлина(С,М,Л),Машина за заптивање,Машина за воздушна преса,Транспортна линија за склопување,и Себе-Содржани пластика собранието Ултразвучно заварувач.
Enquiry Now
производи Листа
Модул за возење на опрема за печатачMD-001Примени SolidWorks за дизајн.Обезбедете 2D&3D CAD и производство на примероци. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Бело.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Специјална текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Решенија за пластично вбризгување калапиНизок волумен,Висока разновидност,Супериорен квалитетJawbone применува различни инженерски материјали,комбинирање со CAE преглед на протокот на мувла за производство на делови.Му дозволуваме на клиентот’мала количина побарувачка на разновидно производство.Jawbone има богато искуство во делот за калапи со инјектирање на пластика и експертиза во сите видови прецизни калапи со инјектирање на пластика.Преку CAE анализа на проток на мувла и со долгогодишно искуство во производството,ние ефикасно решаваме различни прашања за лиење со инјектирање за клиентите.Ние секогаш го обезбедуваме најдоброто решение пред да започнеме со алатирање и обезбедуваме високо ниво-квалитетни производи за клиентите.Сите процеси треба да се избегнат модифицирање на алатките и да се предизвика зголемување на трошоците за алати.
GPS-домаќин уредMD-002Примени SolidWorks за дизајн.Обезбедете 2D&3D CAD и производство на примероци. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Сиво.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Опрема за вбризгувањеКоска на вилицата’s опремата за калапи со вбризгување вклучува:Единечна хоризонтална машина за лиење со вбризгување,Единечна вертикална машина за лиење со вбризгување,Машина за обликување со двојно вбризгување,Контролор на температура,Визија систем за заштита од мувла,Инстант настинка/Единица за контрола на температурата на топла мувла,и Опрема за сушење за одвлажнување Тестирање/Инструмент за инспекцијаJawbone има лаборатории и просторија за инспекција кои се со CNC 2.Мерен инструмент за обработка на слика 5D,Машина за мерење на 3Д координати,Автоматски систем за визија,Сина светлина 3D скенер CMM,Колориметар,Микроскоп,Рачен XRF анализатор,Температура&засилувач;Комора за тестирање на влажност,Машина за тестирање на истегнување,Тестер отпорен на абразија,и Анализатори на влага. Со разновидна опрема за производство и прецизни инструменти за проверка,Jawbone е убеден да му пристапи на клиентот’е секое барање.
Автомобилско седиште за доенчињаMD-004Примени SolidWorks за дизајн.Обезбедете 2D&3D CAD и производство на примероци. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Темно сино.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Текстура.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Развивањето на нов производ е ризично, а цената на мувлата е висока. Следи“низок-методи на трошоци”може да помогне да се потврди вашиот дизајн:Пред да започнете со калапот,можете прво да изберете некоја опција за прототип според барањата на производот за да го потврдите дизајнот на вашиот производ. Опциите за прототип,вклучувајќи:CNC прототипирањеСиликонски прототипПрототипови за 3D печатење Кога производот е со краток животен циклус и мала побарувачка,следниов метод може да помогне да се намалат трошоците освен производствен мувла:Можете да изберете да направите мек калап,кој користи благ челичен материјал.Цената на мувлата е тесно поврзана со челичниот материјал.Колку е помала цврстината на челикот,толку е помала цената на мувлата.Животниот циклус на меката мувла е краток,а обемот што може да се произведе е исто така мал.