Компоненти на каса

JAWBONE INDUSTRIAL CO., LTD. е водечки производител, на снабдувачот и извозник на Компоненти на каса in Taiwan. Нашата експертиза ни овозможува да нудиме широк спектар на производи, со цел да се исполнат меѓународните стандарди за квалитет и тие се совршени да се користи во различни места. Нашата палета е достапен во различни големини и спецификации за да се задоволат различните потреби на клиентите.
На

Компоненти на каса

извезени од нас се прецизно дизајниран од страна на нашиот тим од квалификувани лица и се достапни рамнодушен големини и форми. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
  • Компоненти на каса - PIM-001 
Компоненти на каса
модел - PIM-001 
Нови компоненти за каса
PIM-001
Прилагоден производ со нов стил.Целокупниот изглед е освежувачки додека се нанесува со посебна текстура.
  • Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла.
  • Материјал:Пластичен компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања.
  • Боја:Црно и бело.Боите може да се прилагодат на барање.
  • Површинска завршница:Специјална текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање.
  • Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели.
  • Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH.
  • Земја на потекло:Тајван

Jawbone Industrial Co.,Ltd.има повеќе од 25-година-искуство во изработка и производство на мувла,и има 34 прецизни машини за вбризгување,вклучувајќи сингл-шут машини за вбризгување од 50 тони до 850 тони и двојно-шут машини за вбризгување од 160 тони до 600 тони.Со стабилен квалитет и брза испорака,ние им обезбедуваме на нашите клиенти комплетен-стоп со производствени услуги.Ние сме способни да запознаеме клиенти’барања за сите видови на производство и завршна обработка на површината без оглед на формирањето на лим,кастинг,обликување со компресија,склопување,сликање,печатење,итн.
Enquiry Now
производи Листа
Медицински мониторPIM-002Уред во нов стил кој специјално се користи во медицинските установи.Се додаваат антимикробни средства за значително да се намали растот на бактериите. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:Пластичен компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Сино-бело.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Конкурентни силни страни: Обезбедете еден-запрете ја услугата од развој на мувла до обликување со инјектирање за да избегнете мулти-продавачите си ги префрлаат парите еден на друг. Презентирајте го извештајот на DFM на преглед пред да започнете со калапи за да се избегне модификација на мувлата и да се минимизира ризикот од развој. Искористете ја анализата на протокот на мувла CAE за да ги откриете проблемите во рана фаза и да обезбедите евалуација и предлози. Применете го научното тестирање CAE за да го скратите времето на проба и да ги оптимизирате процедурите на машинскиот сет-нагоре. Извршете CAE научна симулација за точно да го контролирате најдобриот производствен циклус на производот.
Личен шарм за итни случаиPIM-003Модерен личен шарм за итни случаи со водоотпорен рејтинг IPX8 и широк опсег на радиофреквенции. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Црвено-бело.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Основана во 1993 година,Jawbone Industrial Co.,Ltd.има значително искуство во дизајнирање и производство на пластика,метал и филм(Мајлар)производи.Од дизајнот на производот,изградба на мувла,производство на делови,секундарна обработка,до тестирање на финалниот производ,Jawbone им обезбедува на клиентите еден-стоп услуги.Преку нашата-запре сервисна платформа за развој на производи,нашите клиенти уживаат квалитетна цена-ефективни услуги,кои ги намалуваат трошоците за развој и го скратуваат времето на развој.Можеме да им помогнеме на клиентите кои се соочуваат со сè поконкурентен и променлив пазар.
Едукативна видео камераPIM-004Приспособен производ за емитување слики на телевизори и проектор директно со HDMI наместо преку компјутер. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:NY+50%ГФ.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Сина и зелена.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Квалитет најдобар!Клиент прв!Одржувајте го духот на обезбедување квалитетни производи и услуги на клиентите,и постојано постигнуваат задоволство на клиентите.Направете напори за создавање на заемно корисни и победи-победничка средина. Работете со заеднички напори;Целиот персонал учествува воЦелиот персонал целосно учествува во компанијата’афери,и се одговорни за спроведување на проектот.Постигнете одлична тимска работа така што ќе се поддржувате и инспирирате едни со други за да ги намалите стапките на грешки.