Медицински монитор

JAWBONE INDUSTRIAL CO., LTD. е посветен на производителот, снабдувачот и извозник на најдобар Медицински монитор in Taiwan. Сите производи се во согласност со меѓународните барања за квалитет и се многу ценети во различни бизнис. Ние сме го цениме за да добиете добра соработка со вас и немојте да се двоумите да контактирајте не
Ние сме искусни во

Медицински монитор

производи и уживаат во добра репутација меѓу клиентите. Освен тоа, покрај стандардни производи, ние исто така нудиме широк спектар на прилагодување услуги со цел да се грижиме за вашите специјални нарачки. Ние се стремиме искрено соработка со сите заинтересирани клиенти.
 • Медицински монитор - PIM-002 
Медицински монитор
модел - PIM-002 
Медицински монитор
PIM-002
Уред во нов стил кој специјално се користи во медицинските установи.Се додаваат антимикробни средства за значително да се намали растот на бактериите.
 • Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла.
 • Материјал:Пластичен компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања.
 • Боја:Сино-бело.Боите може да се прилагодат на барање.
 • Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање.
 • Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели.
 • Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH.
 • Земја на потекло:Тајван

Конкурентни силни страни:
 • Обезбедете еден-запрете ја услугата од развој на мувла до обликување со инјектирање за да избегнете мулти-продавачите си ги префрлаат парите еден на друг.
 • Презентирајте го извештајот на DFM на преглед пред да започнете со калапи за да се избегне модификација на мувлата и да се минимизира ризикот од развој.
 • Искористете ја анализата на протокот на мувла CAE за да ги откриете проблемите во рана фаза и да обезбедите евалуација и предлози.
 • Применете го научното тестирање CAE за да го скратите времето на проба и да ги оптимизирате процедурите на машинскиот сет-нагоре.
 • Извршете CAE научна симулација за точно да го контролирате најдобриот производствен циклус на производот.
Enquiry Now
производи Листа
Нови компоненти за касаPIM-001Прилагоден производ со нов стил.Целокупниот изглед е освежувачки додека се нанесува со посебна текстура. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:Пластичен компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Црно и бело.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Специјална текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Jawbone Industrial Co.,Ltd.има повеќе од 25-година-искуство во изработка и производство на мувла,и има 34 прецизни машини за вбризгување,вклучувајќи сингл-шут машини за вбризгување од 50 тони до 850 тони и двојно-шут машини за вбризгување од 160 тони до 600 тони.Со стабилен квалитет и брза испорака,ние им обезбедуваме на нашите клиенти комплетен-стоп со производствени услуги.Ние сме способни да запознаеме клиенти’барања за сите видови на производство и завршна обработка на површината без оглед на формирањето на лим,кастинг,обликување со компресија,склопување,сликање,печатење,итн.
Личен шарм за итни случаиPIM-003Модерен личен шарм за итни случаи со водоотпорен рејтинг IPX8 и широк опсег на радиофреквенции. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Црвено-бело.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Основана во 1993 година,Jawbone Industrial Co.,Ltd.има значително искуство во дизајнирање и производство на пластика,метал и филм(Мајлар)производи.Од дизајнот на производот,изградба на мувла,производство на делови,секундарна обработка,до тестирање на финалниот производ,Jawbone им обезбедува на клиентите еден-стоп услуги.Преку нашата-запре сервисна платформа за развој на производи,нашите клиенти уживаат квалитетна цена-ефективни услуги,кои ги намалуваат трошоците за развој и го скратуваат времето на развој.Можеме да им помогнеме на клиентите кои се соочуваат со сè поконкурентен и променлив пазар.
Едукативна видео камераPIM-004Приспособен производ за емитување слики на телевизори и проектор директно со HDMI наместо преку компјутер. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:NY+50%ГФ.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Сина и зелена.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Квалитет најдобар!Клиент прв!Одржувајте го духот на обезбедување квалитетни производи и услуги на клиентите,и постојано постигнуваат задоволство на клиентите.Направете напори за создавање на заемно корисни и победи-победничка средина. Работете со заеднички напори;Целиот персонал учествува воЦелиот персонал целосно учествува во компанијата’афери,и се одговорни за спроведување на проектот.Постигнете одлична тимска работа така што ќе се поддржувате и инспирирате едни со други за да ги намалите стапките на грешки.