Шарм за итни случаи

JAWBONE INDUSTRIAL CO., LTD. е производителот, снабдувачот и извозник на Шарм за итни случаи, Фабрика се наоѓа во Taiwan. Таа е основана од страна на искусен човек со група на млади луѓе со богато искуство, страст и вера. Со години на искуство во R & D, производство и управување, имаме чувствувате опрема, напредна технологија и стручен тим да се развие, производство и продажба на високо квалитетни фино производи со конкурентна цена и верна служба. Ние секогаш тесно соработуваат со клиентите. според нивните спецификации, и ќе им помогне да се развие нивниот пазар. Нашата цел е "да победи на двете двете страни".
Нашите главни производи се

Шарм за итни случаи

. Да се ​​почитуваат "добра волја" принципот на услугата, "заедничка корист" принципот на соработка, строго се провери квалитетот, се придржуваат до "норми" на корпоративно размислување, ние се надеваме да имаат искрена соработка со пријатели од сите сфери на животот и да си одат рака под рака .
  • Шарм за итни случаи - PIM-003
Шарм за итни случаи
модел - PIM-003
Личен шарм за итни случаи
PIM-003
Модерен личен шарм за итни случаи со водоотпорен рејтинг IPX8 и широк опсег на радиофреквенции.
  • Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла.
  • Материјал:ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања.
  • Боја:Црвено-бело.Боите може да се прилагодат на барање.
  • Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање.
  • Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели.
  • Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH.
  • Земја на потекло:Тајван

Основана во 1993 година,Jawbone Industrial Co.,Ltd.има значително искуство во дизајнирање и производство на пластика,метал и филм(Мајлар)производи.Од дизајнот на производот,изградба на мувла,производство на делови,секундарна обработка,до тестирање на финалниот производ,Jawbone им обезбедува на клиентите еден-стоп услуги.Преку нашата-запре сервисна платформа за развој на производи,нашите клиенти уживаат квалитетна цена-ефективни услуги,кои ги намалуваат трошоците за развој и го скратуваат времето на развој.Можеме да им помогнеме на клиентите кои се соочуваат со сè поконкурентен и променлив пазар.
Enquiry Now
производи Листа
Нови компоненти за касаPIM-001Прилагоден производ со нов стил.Целокупниот изглед е освежувачки додека се нанесува со посебна текстура. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:Пластичен компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Црно и бело.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Специјална текстура.И текстурата и полирањето се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Jawbone Industrial Co.,Ltd.има повеќе од 25-година-искуство во изработка и производство на мувла,и има 34 прецизни машини за вбризгување,вклучувајќи сингл-шут машини за вбризгување од 50 тони до 850 тони и двојно-шут машини за вбризгување од 160 тони до 600 тони.Со стабилен квалитет и брза испорака,ние им обезбедуваме на нашите клиенти комплетен-стоп со производствени услуги.Ние сме способни да запознаеме клиенти’барања за сите видови на производство и завршна обработка на површината без оглед на формирањето на лим,кастинг,обликување со компресија,склопување,сликање,печатење,итн.
Медицински мониторPIM-002Уред во нов стил кој специјално се користи во медицинските установи.Се додаваат антимикробни средства за значително да се намали растот на бактериите. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:Пластичен компјутер+ABS.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Сино-бело.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Конкурентни силни страни: Обезбедете еден-запрете ја услугата од развој на мувла до обликување со инјектирање за да избегнете мулти-продавачите си ги префрлаат парите еден на друг. Презентирајте го извештајот на DFM на преглед пред да започнете со калапи за да се избегне модификација на мувлата и да се минимизира ризикот од развој. Искористете ја анализата на протокот на мувла CAE за да ги откриете проблемите во рана фаза и да обезбедите евалуација и предлози. Применете го научното тестирање CAE за да го скратите времето на проба и да ги оптимизирате процедурите на машинскиот сет-нагоре. Извршете CAE научна симулација за точно да го контролирате најдобриот производствен циклус на производот.
Едукативна видео камераPIM-004Приспособен производ за емитување слики на телевизори и проектор директно со HDMI наместо преку компјутер. Дизајн:Изградете го калапот според клиентот’s CAD,нудејќи бесплатни пробни примероци на мувла. Материјал:NY+50%ГФ.Сите видови инженерска пластика се достапни врз основа на клиентите’барања. Боја:Сина и зелена.Боите може да се прилагодат на барање. Површинска завршница:Полирање.И полирањето и текстурата се достапни на барање. Мувла:НАК-80 е основниот материјал.Животот на мувла може да достигне повеќе од 300,000 истрели. Квалитет:Сертифициран според ISO-9001,ISO-14001,UL,RoHS,и прописите на REACH. Земја на потекло:Тајван Квалитет најдобар!Клиент прв!Одржувајте го духот на обезбедување квалитетни производи и услуги на клиентите,и постојано постигнуваат задоволство на клиентите.Направете напори за создавање на заемно корисни и победи-победничка средина. Работете со заеднички напори;Целиот персонал учествува воЦелиот персонал целосно учествува во компанијата’афери,и се одговорни за спроведување на проектот.Постигнете одлична тимска работа така што ќе се поддржувате и инспирирате едни со други за да ги намалите стапките на грешки.